Workshop “Visziekten”

op zaterdag 9 september 2017.

WORKSHOP

MAARTEN LAMMENS

Uw hulp bij vijverproblemen

 

De Koi Dokter

“De Nishikigoi-hobby, kortweg ook wel koi-hobby genoemd, is veel meer dan zo maar een hobby. Bij sommige liefhebbers gaat de liefde voor hun troeteldieren zo ver, dat je bijna kan spreken van een aandoening...

Vaak ongeneeslijk dan nog!”

Ook in 2017 zal dierenarts Maarten Lammens een workshop organiseren voor kleine groepjes (ca. 20 mensen) koiliefhebbers. Hierin bespreekt hij op een zeer praktische manier de meest voorkomende ziekten vanuit zijn eigen praktijkervaring, gevolgd door een practicum microscopie en wondverzorging. Elke aandachtige deelnemer ontvangt bij afloop een attest.


Waar?

Deze cursus zal plaatsvinden in zijn eigen praktijk in de provincie Antwerpen. Het juiste adres is Maalderstraat 31, 2290 Vorselaar, België (Plan uw route door eenvoudigweg op de kaart te klikken).Wanneer?

De eerstvolgende workshop vindt plaats op zaterdag 9 september 2017 van 11 h. tot 16 h.


Wat kost het en hoe inschrijven?

De prijs bedraagt 85,00 euro, lunch en drank inclusief. Indien u interesse heeft, kan u steeds een berichtje sturen via dekoidokter.sabine@gmail.com. We houden u dan verder op de hoogte.


Initiatieven die we graag ondersteunen:
BELGIAN ZNA KOI SHOW 2015 te HASSELT OP 20 EN 21 JUNI 2015!


In de wandelgangen hebben we het al kunnen horen...

De Belgian ZNA Koi Show 2015 verhuist van Bokrijk naar Hasselt. Na enig overleg hebben we de knoop doorgehakt om de plannen van de Belgian ZNA Koi Show 2015 te wijzigen en nog te verbeteren. We hebben gewoon veel mogelijkheden in Hasselt . Hierdoor zullen de prijzen voor de standhouders dalen. De inkomprijs voor onze bezoekers zal zakken. Wij mogen als club catering in eigen beheer organiseren.


Drie edities hebben we mogen samenwerken met het sympathieke team van het domein Bokrijk . Mede daardoor was het voor ons ook niet gemakkelijk de beslissing te nemen om de Belgian ZNA Koi Show 2015 in een andere stad te laten doorgaan.


We danken het domein Bokrijk en het ganse Bokrijkteam voor de samenwerking en hun aandeel in het behaalde succes gedurende de drie jaar. Dit succes is tevens voor ons een grote motivatie om minstens dezelfde doelstellingen te behalen met de volgende Belgian ZNA Koi Show 2015, weliswaar in Hasselt dan.


De plek waar we naartoe willen trekken is het terrein gelegen net naast de Japanse tuin.  De toegangsweg voor de standhouders tot net achter hun stand is volledig verhard. De ingang van de Belgian ZNA Koi Show 2015 grenst pal aan de ingang van de Japanse tuin van Hasselt. De Japanse tuin van Hasselt is een begrip dat ver buiten onze landsgrenzen reikt.


Het is de grootste Japanse tuin in Europa. Voor degene die de tuin nog niet bezocht heeft is de Koi Show het ideale moment om een bezoek te brengen.


Ruime parking is er voorzien op de Koning Boudewijnlaan kort aan de ingang van de Koi Show. In tegenstelling tot andere jaren is deze parking gratis.


In Hasselt willen we ook het begrip ‘Koi Show’ breder maken door verenigingen aan te trekken met hobby’s die ook nauw aanleunen met Koi, zoals tuinbenodigdheden, en Koi gerelateerde producten. Het is nog wat vroeg om alle details vrij te geven, maar de datum die je alvast in je agenda moet noteren is zaterdag 20 en zondag 21 juni 2015.


Verdere details over onze Belgian ZNA Koi Show 2015, plan Koi Show, inschrijvingsformulier wedstrijd, inschrijvingsformulier voor standhouders, wedstrijdreglement en algemene voorwaarden. Hiervoor  kan je terecht op de site van de Belgian Koi Society: http://belgiankoisociety.eu


Tot dan.
En ook nog:


http://koi.startpagina.be/about/de_koidokter